Pozdrav svima,
Ja imam problem sa tom grafickom karticom (hd 4850, posjedujem je oko 2 godine mozda nes manje i uvijek bi mi u malo zahtjevnijim igrama izbacivala crni ekran i onda bi se nakon 30 sec vratio, nekada bi mi izaslo iz igre u desktop, a nekada bi samo nastavio igrati tamo di sam stao, naravno sa porukom "Display driver amdkmdap stopped responding and has successfully recovered". Prije mi se taj problem dosta rijetko desavao i mogao sam zivjeti sa njime, ali u zadnje vrijeme svake dvije min mi stane igra i vrati me tamo di sam stao, nakon recimo sat vremena igranja(a od tih sat vremena sam ustvari igrao samo 30 min jer sam ostalih 30 cekao na vracanje slike nazad) kada izadem van imam oko 30 notifikacija svaka ista "display drive....". Jos jedan veci problem mi je nastao prije dva dana, ne mogu nista upaliti, primjera: internet upalim rusi mi se racunalo, prvo mi se pojavi neki sareno zeleni ekran kao kada testirate graficku tako nesto i onda se srusi, ali samo slika...kompjuter i dalje radi, igricu cim neku pokrenem automatski me izbaci i ostane crn ekran i prisiljen sam restartati racunalo, jedino sta mogu raditi na kompjuter je gledati neki film ili seriju, a da sve normalno radi. Ja sam drivere po jedno 10 puta reinstalirao i nema sta nisam sve radio...pa ako je itko imao slican problem ili ima neko rijesenje neka slobodno kaze na sve sam spreman.
EDIT: Taman mi je ekipa na ovom forumu pomogla sloziti novu konfu, pa bi to trebao nabaviti kroz narednih tjedan dva, ali do tada bih volio ovo nekako rijesiti, barem za ta dva tjedna.
Unaprijed hvala. Ako nista barem na citanju ovog dosadnog stiva, ali morao sam tako detaljno opisati da ne dode do zabune xDD