Citiraj:
Autor syss
na 197ici su navlake odlazile na recaru, sada da li je na 200 sređeno nisam još vidio da se netko žalio.
reneov i zrmi je imao problema sa motorom, ali generalno sam motor je (znaš i sam) najmanji problem na tom autu jer je jednostavno pouzdan.
d4f je oke na mojoj liniji, ali imam osjećaj da je malo preslab za clio 3... da je tce meni u storiju ubaciti to bi već bio posao
kad smo već tu... najjeftinije da malo prodiše d4f? za sad idem na veliki uskoro i brijem da ću grunut nutra k&n panel filter, ali ima li još koji jeftini tweak?
inače kod mene sad skoro 67k km toči-vozi.
|
A jedino još stavit protočniji ispuh (ujedno i bučniji, no to vjerovatno znaš i sam), ako ne cijeli, makar zadnji lonac, ili složit kod laste ili kupit neko gotovo custom rješenje.
Citiraj:
Autor generic
Pitanje vezano za ove male jeftine što malo troše: kakav je yaris po pitanju tih svih kriterija?
|
1.4 D-4D dizelići mali su odlični po tom pitanju, stvarno zahvalni auti i iznimno štedljivi, a 1.0 i 1.3 vvti već vole srknut više ako ih se 'tjera', u normalnoj vožnji su i oni ok, ali preporuka svakako na d-4d motor.