Citiraj:
Autor jopis
Sport nije baš smeće, sicevi su koma u rs-u (globalni problem sa nekvalitetnom tkaninom obloge), a motor jedino kog znam da mu je krepao je Reneov, a dobro znamo njegov stil i način vožnje 
Ovi sa 1.2 16v su taman za po gradu, 75ks je za tu kištricu onak taman (u liniji prije je pravi zvrk, ovdje je taman zbog veće mase), motorići su pouzdani, ne prave probleme, a sam model je isto tako nezahtjevan i solidan. Ništa extra specijalno, ali baš onako kako treba, nekvarljiv auto, pouzdan i jeftin za održavat i regat.
|
na 197ici su navlake odlazile na recaru, sada da li je na 200 sređeno nisam još vidio da se netko žalio.
reneov i zrmi je imao problema sa motorom, ali generalno sam motor je (znaš i sam) najmanji problem na tom autu jer je jednostavno pouzdan.
d4f je oke na mojoj liniji, ali imam osjećaj da je malo preslab za clio 3... da je tce meni u storiju ubaciti to bi već bio posao
kad smo već tu... najjeftinije da malo prodiše d4f? za sad idem na veliki uskoro i brijem da ću grunut nutra k&n panel filter, ali ima li još koji jeftini tweak?
inače kod mene sad skoro 67k km toči-vozi.