nisam imao priliku probati "prave" siberie v2, ali da sam se sjetio mogao sam na lanu.. al evo da ti malo probam pribliziti svoj dozivljaj.. Imam uz ove slusalice i G930 od prije, te mogu reci da je siberia v2 puno udobnija od logija, samo sto mi opet logitech ima malo bolji zvuk (mozda je stvar navike jer sam ih koristio cijelo vrijeme), razlog zasto sam kupio siberiu v2 je bio zato sto igram cod4, jer g930 radi na 7.1 i stereo pa sam mislio da ce se siberia v2 bolje ponasati na stereo postavkama, jer je g930 preptostavljen kao za 7.1 (cod4 ne podrzava 7.1 ingame). Također izolacija je puno bolja u G930, kada mi dođe mama nad glavnom i dere se na mene, ja je nista ne cujem, te ona pop*zdi i ode, dok kod siberie v2 nije tako (puno se bolje cuje vani) i to bi mi lanu moglo jako smetati (nebi cuo protivnika)
soz for off topic
btw. jos mi je bilo cudno kako za 45$ mozes dobiti limitiranu verziju plave boje.. moja preporuka ti je da uzmes bijelu, onda je valjda nece farbati, te sam cuo dosta od svojih suigraca koji igraju cod4 te su narucivali preko ebaya, da su slusalice istog zvuka i sve isto (dok su testirali na lanu svoje i tuđe) te se nadam se da ces imati srece (da ti nece biti ofarbane kao moje), ali kvaliteta farbe je visoka, netko tko neće obraćati tolku pozornost kao ja uspoređujući na internetu i svoje nebi ni shvatio nikada..
edit: evo ponudio mi je 20$ (full cijena 45$) za vratiti zato sto je ofarbano..