Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.06.2012., 02:09   #3538
jopis
gadget freak
Moj komp

jopis's Avatar

Datum registracije: Oct 2009
Citiraj:
Autor syss Pregled postova
sitnice koje na njima odlaze su bobine (koje je vlasnik zamijenio) i prednji diskovi koji škripe (koje je vlasnik zamijenio)... generalno sa dobrim primjerkom ne bi trebao imati problema a ponajmanje sa motorom.
Bobine na dci? Šališ se?
Ne bi trebao imat problema sa 1.5dci motorom
Ja nisam imao niti jedan dci kod nas u radioni koji je radio kak treba i bio bez problema.... (većina su auti kupljeni novi kod nas, da ne misliš da su groblja uvežena sa pitaj Boga kolko km).

Nisam se htio upletati jer vidim ovdje svakojakih bedastoća pa da se netko ne uvrijedi, ali...
Ali ako već preporučujete čovjeku francuzića, da je jeftin za održavat, potrošnja sasvim ok, (budući da nije naveo koliko velik auto mu treba), najisplativiji auto (pričam o francuskom autu trenutno) u pogledu održavanje/potrošnja/cijena kupnje je Clio 1.2. (imao sam i 1.2 običnog (8v) i 1.2 16v - potrošnja 5.5-7L, obični je trom ali dovoljan s obzirom na masu i sve ostalo i rega je jeftina skroz).
Od sdi-a bježi jer em nisu ekonomični kako misliš, em ne idu s mjesta, em sam taj motor isto nije neko cvijeće. Ista stvar je sa polo 1.4tdi 3cyl - smeće.