View Single Post
Staro 21.06.2012., 20:34   #24029
hellboy152
Premium
Moj komp

hellboy152's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
Moj plan je doci cim ranije, aute ostaviti u Pakracu, biciklima cestom do Omanovca, s Omanovca spust po desetki (lijepa xc singlica), te nastaviti po Konjskoj stazi, povratak na Omanovac nekom od preko nekoliko staza i makadama - to cemo nabadati, ali ne bi trebalo biti problem uz ukljucen GPS da se ne pogubimo po sumi

Onda vidimo koliko imamo vremena uz odmor naravno pa mozemo istrazivati druge staze kojih ima dosta...ali u svakom slucaju se vracamo preko onog skijalista i stim putom kao Destro i ja jer je spust odlican, prvo singlica s 3-4 kickera (tu mozemo stati i junaciti se pa zavrsimo na nekom brdu i grebenu gdje su vikse i dodjemo ravno an FR stazu Anakonda pa tu ostanemo koliko nam se da. Spust zavrsava u Pakracu uz crkvu.

Tu na ovim xc deklariranim stazama ima dijelova na kojim cete se malo zamisliti kako proci bajkom, dobro se sjecam da sam na nekim mjestima posteno upregnuo Remedya .
Moram odmah napomenuti da mi je sad žao kao psu što sam ostavio bic u zg inače bih išao s vama.

A sad par savjeta.
Imajte na umu da se na Omanovac puno teže popesti (barem meni) nego na Sljeme iako je puno manja visinska razlika. Treba negdje oko sat vremena ali s vašom kondicijom (pogotovo Nikovom) to neće biti neki problem.
Kad se krenete spuštati tom Desetkom koja ide uz makadamski put, pripazite pred kraj staze gdje ima malo tehnički zahtjevniji dio pa da se nebi netko zaletio.
Nisam gledao linkove što ste stavljali ali Konjsku stvarno nije problem naći jer imaju samo 2 skretanja (ako se dobro sjećam). Uz pomoć gps-a ne možete nikako fulati. Imajte na umu, nakon što se spustite Konjskom, da do doma imate lijepi uspon.
Spust nazad u grad vidim da znate pa neću previše pisat.

Sretno i ponesite puno tekućine.
hellboy152 je offline   Reply With Quote