Citiraj:
Autor Hamm
Znači ti si ona zadnja generacija splitskog?  Ide dosta tvojih kolega na VSITE. Ja sam bio godinu dana na splitskom...nešto sam dao ali sam tada mislio da više nikad neću studirati te am odustao i ništa nisam upisao u index. Da to je bio veliki zajeb. 
|
ma ne pitaj, vucem 5 ispita od kraja regularnih predavanja, jos je godinu dana bio u sisku centar splitskoga nakon kraja mojih predavanja (jer sam bio redovni student), i ja konj kao vecina studenata; ima vremena / ima vremena -> dode rok -> jebiga, sada nema sanse da stignem nauciti

.
sta je najbolje, zaista od tezih predmeta mi je ostalo programiranje u javi i napredno windows programiranje. ostatak sve bio rjesen u roku..... ostala tri predmeta ciste teorije, tj padao sam na bazama podataka, ali iz teoretskih odgovara (SQL svaki put rjesen skoro sve

).
i da, znam da dosta ih se prebacilo na vsite, jer je kako rekoh dosta predavaca, nakon sto je faks pogasen sto se tice novih upisa, preslo na vsite. uostalom, koliko znam, osnivaci vsite su sa splitskoga......
koliko znam.
Citiraj:
Autor Hamm
Ne. Nimalo.  Umalo sam to dao iako sam možda učio sve skupa 3-4h.  Falilo mi je tipa 2-3%. DIMT nije isti kao na splitskom.  Niti ga predaje ista osoba.  You know what I mean. 
|
hm. DIMT je, barem kada sam ga ja slusao, se sastojao od dva kolokvija iz labova, i dva teorijska kolokvija. shema je bila, ako su ocjene 5/5/4/4, 5/5/4/5 ili 5/5/5/5, onda si osloboden izlaska na glavni teorijski ispit (jel, mislim da znas na koga mislim

). ja sam imao 5/5/4/+2

. i onda sam jos morao na ispit, ali to je rjeseno sa dobrom ocjenom na kraju

.
ali, samo povlacim paralelu onako, koji je najzahjevniji predmet ako ga ne das preko kolokvija. jer sada npr da idem uciti, tj da mi je on ostao...... stvarno pojma nemam kako bi ga polozio. zato mi je DIMT, mozda ne najtezi, ali definitivno najnezgodniji predmet ako ga se ne polozi u roku.
Citiraj:
Autor Hamm
Mislim da ni sa VSITEa ne izađeš kao zadnji tukac. 
|
ej, nisam ja to niti rekao

. mislim, logicno je da prakticki dobijes isto znanje, mozda su male razlike (jer vidim neke predmete kojih nije bilo prije 7 godina na splitskome).
tako da ono, IMHO se nauci na vsiteu, ali kako rekoh, sve ovisi koliko si sam zainteresiran za koji predmet. meni je svako programiranje bilo fora i doma sam se sam igrao u VSu. ali isto tako, da mi netko kaze da napravim nesto konkretno, e tu krecu problemi....... drugo je sto ti netko bolje ili losije objasni sam kontekst i ti to "upijes" i znas tada manje-vise potrebno za polaganje predmeta........ jbg.......