View Single Post
Staro 21.06.2012., 10:38   #24017
Nik
Premium
Moj komp

Nik's Avatar

Datum registracije: Mar 2003
Ne bu to bas cisti xc, ajde vecina hoce, ali naci ce se i puno zescih dionica nego na sljemenu, bit ce i AM elemenata, a na kraju idemo na Anakondu pa da vidimo tko ce se provozati po onim elementima - ja necu - bez oklopa na sebi (mogu se svi zaobici, pa tko voli nek izvoli)

Citiraj:
Autor zubich Pregled postova
@Nik

gledam sada sliku ove tvoje gume...

ima to mesa još pun kufer, kako je tako jako popucala?
očito guma nije nešto.

kak se hans drži?
Ta je guma bila naprijed i ima cca 2500km, ripni po sredini fali ziher 2/3 i jos je za 100-200km voznji max, 300 nategnuto...i da, ocigledno je lose kvalitete, jer kad je dosla iza na ocigled se pocela raspadati - popucala je doslovce po savovima

Albert kojeg sam stavio iza, i nema bas puno voznji, je na pola ubijen (Velebit ga dosao glave), tako da ce Jekyll u manje od godinu dana voznje dobiti 4. gumu...na svu srecu ne kupujem gume od 50€ jer bi bio na prosjackom stapu.

Hans se drzi odlicno, toliko sam zadovoljan s gumom da je to od sada moja prednja guma...iza cu se drzati sparne varijante - Alberta.

Vjerovali ili ne ali nisam jos vozio Nobby Nica, tak da bi cisto probe radi mogao on slijedeci puta zavrsiti naprijed, ali otom-potom.
Nik je online   Reply With Quote