Nocna odvozena, Leustek gore, 18-20 dole...hijaooo koji gust je odjuriti po kmici

...bili kompic Skuli i ja.
Kako sam 3 dana vozio 29era s tezim prijenosom tako sam danas doslovce odleprsao uz Leustek, unatoc 2.5kg tezem bajku.
Na Sljemenu je poprilicno ugodno, ajd pocetni dio malo je sparno, topli zrak stoji na mjestu ali nije tak sad strasno, ali vislje, a pogotovo iznad Adolfovca odusevljenje voznjom i puno je bolje nego u gradu.
Kod Puntijarke 24°C, a na osjet djeluje i svjezije.
Citiraj:
Autor domy1
Zaboravio ti reći, napumpaj si ti još više nego šta misliš.
Jer ono šta se desilo s dayadom je zbog preniskog tlaka, tj. botomirao si ga.
|
Inace ga i pumpam na tvrdje jer mi tako odgovara, ali sam nabacio 5-6kg, a DYAD je bio mozda cak na nesto meksem tlaku jer ga nisam bas kontrolirao, na sve to malo sam se raspistoljio s voznjama, tako da sam i sumnjao da je bio botomiran

Prije nocne sam podesio tlakove na tocno moju tezinu + malkice vise i lijepo to klapa, ici ce jos cca 5% gore i to je to...pa do iduceg botomiranja
[edit]
Danas sam skinuo s bajka B. Sharka, stavio sam ga gore samo zbog voznje po Zumberku i da odradim 2-3 Sljemena i bacim ju...Zumberak sam izvozio, ali Sljeme ne, danas sam ju skinuo jer je guma ubijena na mrtvo ime, doslovce se raspala:
Kako se samo gazni sloj poceo odvajati neka mi netko pojasni...uz Elixire, Bontrager gume, nece vise ni Dead Shark na moj bajk