View Single Post
Staro 20.06.2012., 23:03   #14
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
a je........ sada ko' da je ogromna, gigantska razlika od prije dva tjedna i danas?

mislim ok, temperature su u kuci/stanu otisle gore od 5 do 10°C. no iskreno i realno, zaprave mislite (generalno, svi) da recimo hladenje sada bas treba, a inace ne? mislim, laptop ako se grije (a pod ovim mislim grije / radi konstantno u visokim temperaturama), nije to sada zbog ljeta . kako ljudi kazu, treba laptope (prvenstveno laptope) odrzavati najvise zbog temperatura (hladenje, jel), bilo ljeto ili zima. meni iskreno ne pada na pamet uzimati hladenje za moj D610 koji mi je genijalan za moje potrebe, ali zato pod full opterecenjem i na sobnoj temperaturi od ~30°C, temperatura procesora dode do 72°C i onda stupa na scenu ventilator koji roka na ~60°C.

razlog? cist iznutra, maknuto tvornicko smece od paste, nista vise niti manje. i ok, procesor koji nije AMD, pogotovo starije generacije . za njih bi inace (ali znaci bez obzira sto je sada doslo ljeto) bilo pametno imati postolje s ventilatorima, i odrzavan sistem hladenja.

za komp je lako, postoje hladnjaci, postoje termalne paste........... sat-dva posla i to je to, uz parsto kuna utroska. naravno, ako se bas ima potreba za hladnjacima i imas problem sa temperaturama, jebiga, odresi kesu i kupi......

Burko je offline   Reply With Quote