Sto se tice Psunja, ja bi ga pomaknuo na Nedjelju.
U petak (i/ili noc prije) se javlja nekakva nestabilnost, grmljavinski pljusak, i nikako ne bi zelio da dodjemo na Psunj a podloga bude mokra, jer ima dionica koje su pune korijenja a strme.
Ovakva prognoza se ne javlja samo na DHMZu vec i na drugim meteoroloskim modelima pa je kisa fakat izgledna.
Ja sam za nedjelju, sad treba vidjeti tko hoce ici i s kime, odnosno tko ima prijevoz...moj auto je problematican, u najboljem slucaju moci cu povesti samo jednu osobu, i to nije sigurno.
Sto se tice staze znam gdje je, samo ju treba pogoditi na terenu - ne bi trebalo biti problem.
Znaci spustimo se po Desetki (XC) na makadam, 100sk m dalje makadamom je skretanje lijevo na Konjsku stazu, nakon nje nabadamo staze nazad do Omanovca, naravno kruzno i siroko
GPS tracka Psunja by Destro i ja (ovaj spust dole i paralelno gore po makadamu je desetka)
- onaj ostatak sto ide paralelno uz cestu i ujednom dijelu sijece istu je lijepa kombinacija singlice i pokojeg kickera i sam izlazak je preko FR staze Anakonda i taj dio ponavljam/o jer je fantastican - ima svega, vrlo atraktivno i dugo.
Karte i GPS trackovi na Omanovac.com
Karta sa BK Titan
Kad sve to pootvarate i usporedite trebalo bi vam biti jasno gdje je sto, meni je jasno

...a mozete se pouzdati u moje navigavanje a la "dosli smo se vozit"
Daklem, tko moze u nedjelju i tko ima prijevoz, trebamo se dogovoriti i ekipirati...cim prije dodjemo u Pakrac to bolje, temperature bi od petka na dalje trebale splasnuti na podnosljive.
To bi bilo to, odo ja s Jekyllom na nocnu