Citiraj:
Autor Lud76
Pričaj šta hočeš...ali ne vidim da si meni kenjatoru išta rekao o filmu čime bi potukao moje mišljenje...i nisam u nikakvoj hejterskoj sredini koja mrzi dotični film.
btw, nek ti je dobar, gledaj ga i divi mu se
|
LOL.
S obzirom na tvoje mišljenje o Doniju u ovoj sredini zaista ne vidim razloga zašto se osječaš prozvanim. ( ti bi trebao bit zadnji koji bi se trebao osječat prozvanim.)

Jednostavno ne vidim razloga ovakvoj reakciji osim površnog čitanja u kojem slučaju mi je jasno zašto ti se nije svidio spomenuti film.
Usput , ne mislim da je potrebno film u potpunosti shvatiti ...ili bit oduševljan glumom ..ili kadriranjem , režijom i opčenito onim što gledaš da bi ti bio dobar ali sve to pojedinačno su važni djelovi jednađbe...
Meni
Mulholand drajv ima dobrih i zanimljivih scena ali ga ne mogu prožvakat da me hebeš.
Upravo zbog tog razloga sam se potrudio da ga pogledam 3 puta i svaki put mi je ostavio osječaj tupila.
Kroz večinu
Mit joe blacka prevladava pitova loša gluma a 'klara' mi je previše ...kao da če se rasplakat svaki momenat* ali sama kombinacija to dvoje na kraju na zabavi mi je nešto genijalno. Inače ,kraj mi je jednostavno loše izveden (a uz to mi se više sviđa kraj 'orginala' iz '34) , no sami film mi je u globalu odličan.!
Kad sam več kod plakanja , njena gluma na kraju
Flešbekova budale mi je fenomenalna
Srpski Film nikako nemam želju pogledati još jedan put u životu i baš zbog tog osječaja koji ostavlja smatram ga odličnim i opčenito puno boljim od
120 dana sodomije iako određene scene u
120 dana ( mislim na one s "velikom nuždom" ) ostavljaju osječaje istog inteziteta kao što to radi Srpski film...Naravno , 'ludilo' se može prikazati i puno blaže ( npr. kad u
bronsonu tip u ludnici kenja u ruku pa se maže po licu ) kao i 'odvratno' (npr. u procesom probave u
Ljudskoj gusjenici te u nastavku istog filma proljevom koji štrca po zidu) ali su ljudske izlučevine u
Salo puno bolje iskorištene.
Hm...
Kad od Mulholanda dođem do govana kroz kinematografiju onda je vrijeme da prestanem kuckat za večeras.