View Single Post
Staro 17.06.2012., 19:27   #23912
Irvin
Registered User

Irvin's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Elem, radijo sam jučera dnevnu smenu 6-18h, tušno se pa na svadbu u 'otel I. Otples'o i doš'o jutros okolo 2,40h sa svadbe kući, tušn'o se i zasp'o u 3,20h. Nešto mi svira okolo 6,15h, a nije oroz (pijetao) i gledam ja u mob'tel ko tele u šarena vrata i molim Boga da vrati one digitalne kazaljke na ponoć, ali nemere. Dignem se k'o Mormeck posle igre sa Kličkovim i počinje brainstorming: Dal da ustanem il' da odustanem? ...rušim se još jednom na jastuk i tada me oplete 'ladan znoj himne: Ustaj sine, majka zove!
Spremanje, Sv. Misa u 7h, pakiranje štitova na točak i pravac Dotka. Nik i drug me čekali i krećemo prema tunelu. A gore, raja+graja. Bravo za momke iz Dugog SEla grada koji su povukli. Mnogo nas beše. Vreme uopšte nisam doživio, sve mi svejedno bilo...Lojstek sam izvez'o za 1h10 min
Lugarnica...hapa... i onda djumbus: nagovaranje Mirte kako je staza 52 i nama svima strašna i daćemo svi da se bojimo...a ja pričo o stazi k'oda sam je vozo, kad ono: blage veze nemam o njoj, nikad stao na nju. Izvinite me, umoran sam. Uf što sam se izlomio...rastresito i dole rupa u kojoj su balvani, idem sa -2 km/h i probijem prednjim točno u rupu i preko volana, a točak po meni...al imo sam body-armor. Kako veli Sile, samo 2mm crtica na desnoj nozi. Malko hodanja, mislim priroda je prekrasna i spust lagano do doma. Hvala drugu broj1 na strpljenje, bili smo svi ostali na HT-jima, pa je bilo kao ono: škola za pačiće male.

Drug na Cubu pro (nisam mu ime pokupijo) je imo fliper u jednom kanalu-blato ga izbilo lijevo, trzno je nogom u lijevu bandu, odbio se u desnu pa se desnom odgurno i izravno se ko balistička raketa...bilo je svega...

umoran sam...pa sam počeo da svašta pišem...idem ja malko delat
Irvin je offline   Reply With Quote