Vraga ce servis biti jeftin, ne znam kakvu politiku imaju Slovenci, ali nasi rade samo veliki servis = 600kn
Sile, ako ces biti na Sljemenu ovaj tjedan probaj ovog, volan je mislim 710 (iznenadilo me, meni odlicno sjeo), polozaj na bajku jako mi se svidja, zove na ganjanje, uopce nemam los osjecaj na njemu, dapace jedva cekam sutra pa da vidim kako dise na terenu...upravo sam napravio kratki krug po kvartu, treba mu da se zalaufa, ali kad krene...
Kad vec spominjes hlace...na Velebitu sam sa sicem odrapio one svoje - prosao sic kroz turo

, cehla u otpis (vec sam kupio nove)...gledao sam duze vrijeme da promijenim hlace jer s ovima nisam bio zadovoljan - eto, promijenio sam ih na koncu silom prilika.
Inace, ceh ovih ekstremnijih voznji ide ovako:
- nove hlace
- shock na servis
- skoro nova guma ubijena na mrtvo
- nove tene (2x Velebit mi je ubio tene, na desnoj mi je puknuo plasticni ulozak na pola i dzonovi su se razlijepili) - hodanje po kamenjaru - jedino s SPD tenama s vibram dzonom, sve ostalo ce se raspasti. Jos uvijek ih mogu koristiti, valjda ce izdrzati sezonu...ali sad zbroji troskove : nove cehla+nove tene+servis shocka+guma = boli glava cifra
...jedino vozacu nije nista