View Single Post
Staro 14.06.2012., 23:35   #23825
Ziiky
Premium
Moj komp

Ziiky's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor zubich Pregled postova
fala ti za ovo.
GAIA mi radi odlično, točno sam sljedio ove korake na linku i odmah je proradilo. jedini problem je što je GAIA dosta komplicirana i ima milijardu opcija, naspram endomonda koji je jednostavan. GAIA je napravljena za avanturiste i istraživače i tako to, pa valjda zato.
no ako ne proradi sa endomondom, onda će mi definitvno trebati

daj mi, molim te, jedan kratki tutor kako to napravit... jer ja još uvijek ne uspijevam.

evo primjer kako sam radio:

-cura snimila neki track od 10ak km (endomondom)
-otišao na stranici na njen profil i skinuo GPX
-otišao na svoj acc na stranici i importao taj GPX
-spremio ga je u workouts, pa sam stisnuo "to route" i dao mu neko ime (bicikliranje)
-otišao na "ROUTES" na stranici i tamo se nalazila ta ruta (znači sve super)
-na mobitelu je nema ni u History, niti u "Mine" kada odem na "FOLLOW A ROUTE", neovisno o zoom levelu i poziciji na mapi, jer je sve tu u blizini i trebalo bi se vidjeti na mapi.

napomena je da imam i svoj track koji sam snimio (par km po kvartu), i njega isto nemam da bi ga slijedio, znači, nije samo do importanih. ali se taj moj track nalazi u History za razliku od importanih.

Postupak koji si gore opisao je dobar ... dobro si radio, ne znam sto bi moglo uzrokovati probleme.

Upali gps i data promet (3g,gprs,wifi ... stogod)
Prije nego sto odaberes "follow a route" tapni na globus i pozicioniraj se na karti. Stavi svoju poziciju na sredinu ekrana i sa 2 prsta odzumiraj kartu.
Na taj nacin ja vidim sve rute u svom podrucju/regiji. I moje i od drugih.

Pod history imas samo one karte koje si odvozio sam sa mobitelom. Zato valjda i je History nemam pojma. Niti ja tu nemam importovane mape.
Pod Folow a route / mine ja isto nemam nista ... mauna!

Znalo se i meni prije desavati sa starijim verzijama Endomonda da ne mogu naci neku rutu koju sam nasao na sajtu pa sam si ju sejavo preko "to route" da bi si ju na terenu mogao otvoriti.
Sad imam zadnji Endo, mislim, v.5.6.0 PRO i radi odlicno. Mozda je ogranicenje u Pro verziji?
A nekada mora proci izvjesno vrijeme da nesto sto si si pripremio na sajtu mozes otvoriti na mobu

Bas sam sad probao sejvati trasu na sajtu pomocu "to route" i importovati u mob i radi.
A neki dan bio od kolege trazio da sejva rutu preko "to route" da se ne pogubim u brdima jer tamo nikada nisam bio ... mogu ti reci da je sve radilo ko podmazano.

CPU: Intel™ i5@3,0GHz & CM Hyper EVO 212+
MBO: MSI Mortal
RAM: Crucial DDR4 8gb
GPU: Gigabyte GF GTX 1050 ti
HDD: SSD 128gb + WD blue 1TB
RW: LG
MON: Acer 24"
CASE: Antec Fusion Remote Max
PS: Fortron 550w modular
KB+MICE: Logitech™ K800 illuminated & G500
NAS: Synology 210j WDred4TB
HEADPHONES:Bluedio t3 plus BT

TV: Philips 55pus7805
REC: DENON x1600H
ZVUČNICI: Q Acoustics = QA3050i, QA3010i, QA3090i
SUB: SVS PB1000
MEDIAPLAYER: CoreELEC @ BeeLink GT King

Ziiky`s HTPC (some kind of it) ... LINK na topic

Trenutno ništa ...

Moje njuškalo

Ne svađaj se sa budalom jer će te spustiti na svoju razinu i pobijediti iskustvom

Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 14.06.2012. u 23:41.
Ziiky je offline   Reply With Quote