Citiraj:
Autor zgmmax
|
fala ti za ovo.
GAIA mi radi odlično, točno sam sljedio ove korake na linku i odmah je proradilo. jedini problem je što je GAIA dosta komplicirana i ima milijardu opcija, naspram endomonda koji je jednostavan. GAIA je napravljena za avanturiste i istraživače i tako to, pa valjda zato.
no ako ne proradi sa endomondom, onda će mi definitvno trebati
Citiraj:
Autor Ziiky
Endomondo 1000%
Mozes pratiti svoju ili od drugih.
EDIT: Sad sam malo prelistao u nazad pa vidim sta te pati.
Rjesenje je jednostavno. Odzumiraj kartu 
Prije no sto odes pod "follow route" pozicioniraj se na kartu s kojeg dijela zelis da ti pokupi rutu.
Ako ju ne prikazuje odzumiraj se malo!! NA istom principu radi i sajt!
Pratiti mozes samo rute koje su sejvane na sajtu pomocu funkcije "to route" ... to vjerovatno znas?
|
daj mi, molim te, jedan kratki tutor kako to napravit... jer ja još uvijek ne uspijevam.
evo primjer kako sam radio:
-cura snimila neki track od 10ak km (endomondom)
-otišao na stranici na njen profil i skinuo GPX
-otišao na svoj acc na stranici i importao taj GPX
-spremio ga je u workouts, pa sam stisnuo "to route" i dao mu neko ime (bicikliranje)
-otišao na "ROUTES" na stranici i tamo se nalazila ta ruta (znači sve super)
-na mobitelu je nema ni u History, niti u "Mine" kada odem na "FOLLOW A ROUTE", neovisno o zoom levelu i poziciji na mapi, jer je sve tu u blizini i trebalo bi se vidjeti na mapi.
napomena je da imam i svoj track koji sam snimio (par km po kvartu), i njega isto nemam da bi ga slijedio, znači, nije samo do importanih. ali se taj moj track nalazi u History za razliku od importanih.
edit:
@riceburner:
to je varanje
da svojoj skinem najveći zubčanik bila bi još lakša