View Single Post
Staro 14.06.2012., 22:19   #23821
zubich
Premium
Moj komp

zubich's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
GAIA GPS mozda?

Nju koristim za mape i odlicna mi je. NIje toliko komplicirana da se ne moze skuziti i moze se importati gpx ili kml track.
fala ti za ovo.
GAIA mi radi odlično, točno sam sljedio ove korake na linku i odmah je proradilo. jedini problem je što je GAIA dosta komplicirana i ima milijardu opcija, naspram endomonda koji je jednostavan. GAIA je napravljena za avanturiste i istraživače i tako to, pa valjda zato.
no ako ne proradi sa endomondom, onda će mi definitvno trebati

Citiraj:
Autor Ziiky Pregled postova
Endomondo 1000%
Mozes pratiti svoju ili od drugih.

EDIT: Sad sam malo prelistao u nazad pa vidim sta te pati.

Rjesenje je jednostavno. Odzumiraj kartu
Prije no sto odes pod "follow route" pozicioniraj se na kartu s kojeg dijela zelis da ti pokupi rutu.
Ako ju ne prikazuje odzumiraj se malo!! NA istom principu radi i sajt!
Pratiti mozes samo rute koje su sejvane na sajtu pomocu funkcije "to route" ... to vjerovatno znas?
daj mi, molim te, jedan kratki tutor kako to napravit... jer ja još uvijek ne uspijevam.

evo primjer kako sam radio:

-cura snimila neki track od 10ak km (endomondom)
-otišao na stranici na njen profil i skinuo GPX
-otišao na svoj acc na stranici i importao taj GPX
-spremio ga je u workouts, pa sam stisnuo "to route" i dao mu neko ime (bicikliranje)
-otišao na "ROUTES" na stranici i tamo se nalazila ta ruta (znači sve super)
-na mobitelu je nema ni u History, niti u "Mine" kada odem na "FOLLOW A ROUTE", neovisno o zoom levelu i poziciji na mapi, jer je sve tu u blizini i trebalo bi se vidjeti na mapi.

napomena je da imam i svoj track koji sam snimio (par km po kvartu), i njega isto nemam da bi ga slijedio, znači, nije samo do importanih. ali se taj moj track nalazi u History za razliku od importanih.

edit:
@riceburner:

to je varanje

da svojoj skinem najveći zubčanik bila bi još lakša

Zadnje izmijenjeno od: zubich. 14.06.2012. u 22:24.
zubich je offline   Reply With Quote