14.06.2012., 21:18
|
|
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Citiraj:
Autor zubich
da, istina... skužo sam to malo kasnije, ali svejedno nije radilo (vidim samo online, ne na mobitelu).
googlanje mi je otkrilo da skoro svi imaju taj problem, a postoji i pravilo da moraš biti unutar 5km od starta rute da bi proradilo... neznam, sve je to zbrda zdola napravljeno, i ne sviđa mi se...
ako zna netko koji program 100% radi po principu FOLLOW A ROUTE, bio bi zahvalan. (pomogučnosti da je free, ali nije bed ako se plaća  )
|
Endomondo 1000%
Mozes pratiti svoju ili od drugih.
EDIT: Sad sam malo prelistao u nazad pa vidim sta te pati.
Citiraj:
Autor zubich
e dečki, ima li tu netko ko se dobro kuži u endomondo?
naime, sada sam ga instalirao, napravio acc i tako to... izgleda jako jednostavno i dobro, ali koristio bi ga isključivo zato što mogu importat gpx fajlove od drugih ljudi.
maloprije mi je zlayo dao gpx od žumberka, i sada sam ga importao preko internet stranice endomonda, ali kada uđem u app na mobitelu (iPhone 4), tamo je ne vidim... tj. izaberem opciju "FOLLOW A ROUTE", a tamo pod "Mine" nema ni jedne rute, samo piše: "You have no routes saved - go to www.endomondo.com to do this, or search for Nearby Routes".
jel zna netko kaj sam mogao krivo napravit?
|
Rjesenje je jednostavno. Odzumiraj kartu 
Prije no sto odes pod "follow route" pozicioniraj se na kartu s kojeg dijela zelis da ti pokupi rutu.
Ako ju ne prikazuje odzumiraj se malo!! NA istom principu radi i sajt!
Pratiti mozes samo rute koje su sejvane na sajtu pomocu funkcije "to route" ... to vjerovatno znas?
Zadnje izmijenjeno od: Ziiky. 14.06.2012. u 21:27.
|
|
|