Naime, u zadnje vrijeme (3-4 tjedna) Internet brzina mi jako varira iz neznatnih razloga.
U početku se router sam od sebe resetirao na tvorničke postavke i morao sam ručno raditi konekciju za Internet. No, nakon tjedan dana to je prestalo.
Sada nailazim na ovakav problem : Brzina mi bude normalna i onda se odluči na 2-3 sata usporiti na nepodnošljive razine. (Ping u igricama mi bude ogroman i nemoguce je išta raditi) Da bi se na kraju vratio na "normalno". Ovo se događa svakih par sati i osoblje T-Coma mi nije izašlo u susret nikako.
Probao sam sve, resetiranje routera, rađenje nove konekcije i sve što je u mojo moći da napravim ali ništa. T-Com služba za korisnike se pokazala korisnom kao što bi mlačenje routera mrtvom ribom bilo korisno.
2 Računala su u mreži na wirelessu, brzina je 10 megabita i nalazim se u centru Zagreba. Stoga ne vidim da bih mogao imati problema s mrežom iz takih razloga.
Btw, Mjenjao sam password na wirelessu puno puta i ne vjerujem da ga itko hakira ili slično, ne znam u čemu je problem pa Vas molim za savjet / pomoć
Živili !