Citiraj:
Autor TheBEaST
Hvala
Svatko ima svoj ukus, mnogima ne smetaju šareni kablovi, hrpa boja na matičnoj, itd. Nisu ni mene toliko prije koju godinu, al eto, čovjek se mijenja s vremenom i želim napraviti neki red.
Zato bum ubuduće pri upgradeu kompa obraćal pažnju da sve bude usklađeno u black/blue stilu s ostatkom kompa.
Realno gledano, mislim da i nisu velike pare da uložiš 100-200kn za sleeve kablova ak već imaš fancy kućište i komponente.
A moreš ti imati i uredno kućište sa 5 diskova i sa optikom. Ja nisam optiku izbacivao samo zato da bude bolje uredno...
|
Sve pet, osobno radije za slične novce uzmen aftermarket cooler za grafičku pa dobijem malo na 24/7 tišini, umjesto da mjenjam kablovlje na kućištu koje ionako stoji otvoreno toliko da opalin dvi ili tri slike.
Ne kažem da su ljudi koji i to usklađuju budale, naprotiv već sam napisao da svak ima svoje viđenje lijepog, ali meni osobno su počeli smetat svakakvi komentari na ovoj temi jer se više gledaju komponente i boje, nego kompletan posao oko kabela i hlađenja koje ide jedno s drugim više-manje...
Temu vidin čisto kao galeriju najbolje odrađenog slaganja komponenata u svim uvjetima, dakle i u šrot kućištima i sa kratkim kabelima napajanja i sa diskovima koje je teško zamaskirat, itd. Čovjeku dat savjet ili ideju kako da popravi rad je ok, kao i svaka konstruktivna kritika, ali me bodu u oči komentari o boji kabela ili naljepnica na napajanju i ostalim "višim razinama" koje ionako nisu primjerene ovom topicu.
I da ne ispadne da koga prozivan, ne mislin pritom na tebe, ovoga ili onoga, nego na kompletno stanje tu. I samo diskutiran da se ko ne nađe uvrijeđen slučajno