View Single Post
Staro 12.06.2012., 20:30   #4001
Pupo
Nikad sit, uvijek žedan
Moj komp

Pupo's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor TheBEaST Pregled postova
Ne, radije ću imati šarenilo kablova ko neki.

Smiješno mi je da se zadnjih nekoliko stranica hvale neki kejbl jobovi koji iskreno i nisu nešto posebno.
Tak da sam stavio slike unutrašnjosti svog kompa s ciljem da pokažem nekima kak se sređuje unutrašnjost i da dobe kakvu dobru ideju kak to srediti na svom kompu.

Ti si tu ionako svima dežurni kritičar, a neznam kad si zadnji put stavio kaj svojeg kao dobar primjer.
I onda kritiziraš radi par cm crne izolirke (koju BTW treba znati koristiti da liči na nešto, jer smo svi vidjeli kako je kolega FRipper malo pretjerao na svom kompu. A to sam ionak stavio za prvu silu jer mi kasni crni sata sleeve zbog krivo poslane grupne narudžbe jednom kolegi od strane MDPC-X. Nisam više mogao gledati te crvene sata kablove.

A i stavio sam uz višu razinu...tak da ono. I onda za svoj kejbl job ne dobijem ni poštenu pohvalu, već od nekih samo podbadanje...stvarno žalosno.

Moja kućišta možeš slobodno potražiti u ovoj temi, ima ih dosta, a novih slika nema jer je suša s parama i vremenom. Što se tiče dobro odrađenog posla na mojim kućištima, to ostavljam drugima da komentiraju, pa tako i tebi. Isto tako sam i ja tvoje kućište komentirao, ako neznaš primit kritiku, jbg

Što se tiče kućišta od St-M, to je potpuno drugi svijet od gotovo svega što je dosada postavljeno u temi ovdje. No opet, treba pohvalit svačiji rad ako je dobar, jer nemogu svi kupit ekstenzije za kablove, il naručit sleev izvana, il kupovat komponente radi njihove boje odnosno, isto tako nije isto slagat komp u tvoje kućište il mog bivšeg Fractala il recimo u ovaj dolje CM Elite. Uostalom, neznam zašto se osjećaš napadnuto od moje strane jer sam primjetio izolirku?

Al eo, ako te vesele moje slike, primjer jeftinog kućišta koje baš i nevoli imati uredne kablove

Ima još mjesta za napredak, al nije mi se dalo previše mrdat jer nije kućište za mene

Zadnje izmijenjeno od: Pupo. 12.06.2012. u 20:36.
Pupo je offline   Reply With Quote