Citiraj:
Autor Mr.Ex.President
A šarenilo kablova je kakav točno problem?
Ne kužim stvarno, šta bi netko trebao u Linksa potrošit 200 kn na istobojne kablove ili platit Corsairu modularno slejvane kablove više nego napajanje ili izbacit 5 diskova/optiku i slikat PC samo sa SSDom da kejbljving job bude na višoj razini? 
Ako mene pitaš to nije nikakva viša razina, nego jednostavno materijal za neku drugu temu
Inače kejs ti je boNbon 
|
Hvala
Svatko ima svoj ukus, mnogima ne smetaju šareni kablovi, hrpa boja na matičnoj, itd. Nisu ni mene toliko prije koju godinu, al eto, čovjek se mijenja s vremenom i želim napraviti neki red.
Zato bum ubuduće pri upgradeu kompa obraćal pažnju da sve bude usklađeno u black/blue stilu s ostatkom kompa.
Realno gledano, mislim da i nisu velike pare da uložiš 100-200kn za sleeve kablova ak već imaš fancy kućište i komponente.
A moreš ti imati i uredno kućište sa 5 diskova i sa optikom. Ja nisam optiku izbacivao samo zato da bude bolje uredno...
@alengrosevic
Sve to stoji, ne omalovažavam ja Razora, Halosa, itd...niti ne mislim samo na zadnjih nekoliko kejbl jobova, nego zadnjih stranica iz nekoliko proteklih mjeseca.
Al da ima boljih i lošijih kejbl jobova, ima. Zadnjih nekoliko mjeseci mi je uglavnom jedino St-M imao nešto vrijedno
divljenja