Citiraj:
Originally posted by smrad
To u biosu nisam napravio i ne mogu nikako nać.
Drivere sam instalira. (njegovi koje sam dobio na CD-u)
Utrayu je nekakva ikona sa zelenom strelicom, kad kliknem na lju piše mi "safely remove IRDA...."
Na desktopu mi se nije pojavila ikona, to o fileovima koje prima sa mobitela sam napravio
Mobitel je Nokia 6610 i nisam naša nikakav send na njoj
Imam drivere, nemam nikakve programe (od USB), a ne znam kako bi napravio explore mobitela
H E L P. Dolazim u napast da zatučem onog zajeba šta mi je proda ovo
"samo ga spojiš preko USB-a i sve ti radi."
"OĆE LI BIT IKAKVIH PROBLEMA"
"ma neće, neće, nema problema"
MATER MU NJEGOVU
|
I nema problema. Nikada. Samo je IRDA malo čudna. USB modeli su malko drugačiji. Ovo što sam govorio u BIOSU mislim da to važi za one koji se štekaju na matičnu. Za USB nisam siguran ali probaj. Nalazi se u Integrated Peripherals. Moraš postaviti da COM2 bude IRDA. Default mu je Normal.
Morala ti se upaliti ikona u trayu koja označava da je spojena. Ako je nema, nije instalirana. Možda pomogne ono u BIOS-u.
Za Nokia mobitele ćeš morati nabaviti software. Nisam našao niti jedan besplatan. Nokia Manager (tako nekako) je virus po mojim pojmovima. Navodno je najbolji Oxygen... Baš se nisam s njima zabavljao previše.
Iz tih razloga je najbolji mobitel Siemens i Sony Ericsson. Ovako su sasvim prosječni ili krš ali pravo lice pokazuju kada su spojeni na komp. A besplatnih programaaaaaaaaaaa...