View Single Post
Staro 07.06.2012., 23:11   #23627
zubich
Premium
Moj komp

zubich's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
@destro
heh, isti peh smo i mi imali danas...

darko (možda ga se mic i murina sječaju sa naše zadnje vožnje), je danas imao još goru porezotinu.

prvo snakebite-a gumu, pa je zamjenimo (5min), i čim smo krenuli, niti 50m dalje, frajer viče da stanemo jer je opet zbušio gumu... ali ne samo da je zbušil gumu, nego vanjska po cijelom sidewallu skroz do sredine gume (gdje su najgušče ripne), prerezana kao skalperom (barem 7 - 8cm dužine)...

uglavnom, istu foru smo pokušali sa unutarnjom gumom, ali nije to bilo to... vidla se ogromna grba i pola te zakrpe je virilo van, tako da je on rekao da će dalje pješice do ceste, a onda polako.

to se desilo na onom "brzom" djelu 12ice, prije nego se presječe cesta, a guma je smart sam (ništa ojačana, tako da me ne čudi).
kad je došao doma javio je da nije više imao problema, al da se vozio ko tetkica jer se bojao da nebi pogoršao)

i tak, bili smo: moj frend, darko i ja... i ljepo smo se zabavili. u lugarnici smo u se pojavili u 12:10, a tamo su bili (od onih koje znam/prepoznajem) Fizio sa DB, Shoshy i Saša, te još jedan dečko.
bio je i Goran (sa titusom), te ubrzo je došao i ibis mojo
uglavnom, zanimljiv dan.

moj prijatelj je išao prvi put na sljeme, i iako je UMRO do lugarnice (3:15min uspona), sve je muški izdržao i rekao je da će se ponoviti

Vidim vi na žumberku ste se dobro zabavili, a ovo sa Đekom je prestrašno... drž se đeko!
zubich je offline   Reply With Quote