View Single Post
Staro 07.06.2012., 21:54   #23617
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Eto i mene doma.

Sports tracker kaze 108,2 km.

Krenuo sam od doma u 8:43, nasao se sa Jackom na savi 5 do 9. Usput smo skocili po sendvice i cugu te se lagano zaputili prema Končaru gdje smo se našli sa Nikom i ostatkom ekipe. Tamo nas se vec skupilo 10ak. Krenuli smo prema Samoboru gdje smo se nasli sa Dedom i ostatkom ekipe iz njihovog kraja. Ukupno nas je bilo 22-23 ...ko da u svadbu idemo

Prije brda smo se odmorili na nekom izletistu, potocica ko u prici. Smocile su se i tenisice, i tako. Sile, samo si nam ti falio

I tako, vozili smo po tim brdima (na kraju je GPS log), bilo je dosta penjanja i spustanja. Irwinu se pedala razletila. Srecom imao sam alat pa smo to rijesili [Btw, odi kupit one kuglice sto sam ti rekao. Ako nije osovina potrosena jos se mozda daju spasit. Vrijedi probat ]
Prije kobnog makadama prikljucio nam se taj neki link na Specializedu. Moram priznat da mi nije djelovao bas cist, kao da je na necemu. Tokom voznje je u jednom trenu proletio izmedju mene i Dede ko idiot i bas smo ga komentirali kako nije bas normalan u bulji. Nedugo nakon toga krenuo je malo brzi spust po makadamu, Jack se vozio iza njega, frajer je u jednom trenu skoro proletio u provaliju, nekako je syebao Jacka jer je odjednom usporio, Jack je odletio u vododerinu, uspio se iscupat van, ali ga je bacilo ulijevo i to bas na putanju kojom ga je Mirta krenula izbjegavat. Nazalost, presla mu je preko ruke sa bajsom, ruka je pukla na par mjesta, uzas ukratko. Zao mi je Jacka. Dobro se drzao s obzirom na bol.

To mucko djubre je pobjeglo glavom bez obzira, kako su decki vec napisali.

Srecom, Mirta se nije ozlijedila, bajk je dobio pokoju ogrebotinu, Jacku su opet rucice kocnica dobile isto ogrebotine, al nis strasno.

GSS-ovci su dosta brzo dosli, oko 40ak minuta im je trebalo. Poslao sam Jacku poruku da se javi kad bude mogao tako da vidimo u kakvom je stanju.

Do kraja je sve proteklo u redu. Putem su nas cimali avlijaneri sa lanca, ali bilo je fora. Sve u svemu fina ruta, drustvo je bilo super tako da se biljezim i za neki drugi put, nadam se i do onog vrha, Japetic, kako vec

Slika ovaj put nemam, nije mi se dalo slikat
Evo gps log
http://www.sportstracklive.com/track...ak/641804/full

Btw, dajte vi koji ste slikali stavite slike na neki online share u boljoj kvaliteti pa puknite link
Cuky je offline   Reply With Quote