Citiraj:
Autor adaksinjo
u skoro vrijeme idem u sloveniju po nove deore 596 kocnice. u bikemaniji je cijena s rotorima 142e, a u maratonu 196e. dakle nakon povrata poreza ispadaju malo vise od 850kn
vidim da je bilo rasprave i sranja s tim povratom poreza kod napusene ekipe u bajkmaniji  al jbg, razlika je 54e odnosno vise od 400kn u startu, kak da ih onda kupim kod alesa?
|
Ma dobit ćeš povrat kad tad. Možda i odmah ako imaš sreće.
Inače, jučer sam stavio M596 naprijed na 203mm rotor, čisto da vidim kako to koči. Brat bratu za 300kn komad koliko dođe - koči odlično. S time da sad napokon sa novim paknama nemam sranja sa propadanjem ručice i slično. Baš koči i to ono - puno jače od starog SLX/XT-a, no opet slabije od novog SLX-a i XTa koji je best buy. Sitno je slabiji nego moja RX naprijed, ali to je kočnica koja je duplo jeftinija od RX-a i SLX/XT.
Nevezano sad za to, danas odvozio solo sljeme. S obzirom da jučer 5min prije kraja radnog vremena nisam znao jel radim danas ili ne, nisam se htio upuštati u nikakve dogovore. Od doma do lugarnice mi je trebalo 1h i 20min. Sreo 2die4 na Lojsteku, a gore na vrhu dečka sa Ibisom i Kutlu (yeti 575). Popričao sa njima i onda sa Kutlom dolje na 57icu se spustio. Na pol puta skužio da mi je opet zadnji mijenjač crko, ispala opruga koja nateže cage i ostalo mi sve visiti.
Tako nekako se jedva spustio i došao do doma. Sve u svemu, super je bilo.