Citiraj:
Autor Nik
U 9:30 na parkingu Koncara, oliti na drugom kraju grada  ...poslao sam ti na PM br. moba tak da se lakse dogovorimo glede Zumberka. Ovo bi mi trebala biti najduza voznja do sada.
|
Vidimo se na parkingu.
Citiraj:
Autor JackZg
Idem i ja na vožnju u četvrtak, Čuki ponesi Ketonale (al fakat)  Mi bi se mogli nać na savskom?
|
Nosim ketonale, nadjemo se na savi kod sata u 9h pa onda idemo lagano do Koncara spojit se sa ostatkom ekipe.
Citiraj:
Autor danielzg
mislim da cu kupit one proteine od sirutke za 200kn i vidjet sta ce bit...
|
Upravo ono sto ti je Renesis rekao. Ako hoces natuci masu onda se moras prestat bavit aerobnim treningom sto je malo zajebano s obzirom da volis biciklirat kao i ja.
Ja ti isto zderem dosta u zadnje vrijeme, ali isto tako nista mi se ne prima, jos sam i smrsavio. Uz sve to imam i jako brz metabolizam tako da sam i zbog tog mrsav
Ono sto mozes napravit je cesce jest i pritom unosti dosta ugljikohidrata. Proteini su samo tu da se misici oporave nakon treninga (ja ih tada pijem) tj. da ti ne propada misicna masa.
@salvarez, deda, tko vec zna stazu - ima li potrebe za nosit full face kacigu gore? ...sklon sam zajebanciji pa da se nebi jos negdje sasio. Sigurnije se osjecam sa ff.