View Single Post
Staro 06.06.2012., 11:16   #23574
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
U 9:30 na parkingu Koncara, oliti na drugom kraju grada ...poslao sam ti na PM br. moba tak da se lakse dogovorimo glede Zumberka. Ovo bi mi trebala biti najduza voznja do sada.

Vidimo se na parkingu.

Citiraj:
Autor JackZg Pregled postova
Idem i ja na vožnju u četvrtak, Čuki ponesi Ketonale (al fakat) Mi bi se mogli nać na savskom?
Nosim ketonale, nadjemo se na savi kod sata u 9h pa onda idemo lagano do Koncara spojit se sa ostatkom ekipe.

Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
mislim da cu kupit one proteine od sirutke za 200kn i vidjet sta ce bit...

Upravo ono sto ti je Renesis rekao. Ako hoces natuci masu onda se moras prestat bavit aerobnim treningom sto je malo zajebano s obzirom da volis biciklirat kao i ja.

Ja ti isto zderem dosta u zadnje vrijeme, ali isto tako nista mi se ne prima, jos sam i smrsavio. Uz sve to imam i jako brz metabolizam tako da sam i zbog tog mrsav

Ono sto mozes napravit je cesce jest i pritom unosti dosta ugljikohidrata. Proteini su samo tu da se misici oporave nakon treninga (ja ih tada pijem) tj. da ti ne propada misicna masa.

@salvarez, deda, tko vec zna stazu - ima li potrebe za nosit full face kacigu gore? ...sklon sam zajebanciji pa da se nebi jos negdje sasio. Sigurnije se osjecam sa ff.

Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 06.06.2012. u 11:24.
Cuky je offline   Reply With Quote