View Single Post
Staro 05.06.2012., 21:58   #23564
Lovrix
Premium
Moj komp

Lovrix's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor danielzg Pregled postova
Jel je netko tu koristio neke proteine/dodatke prehrani za biciklizam i jel je vidio rezultat od toga?vec duze vrijeme pokusavam nabit neku misicnu masu(da vise neizgledam ko malo veci puran) i nikak nejde...
Baš sam pričao sa Jazzmanom neki dan o proteinima , on ih uzima i veli da mu pomažu dosta.
Ja sam prij neka 2-3 tjedna počeo jest malo više i kvalitetnije nego prije i dobio sam oko 2.5kg. Ujutro jedem voćni jogurt sa 50 grama zobenih pahuljica , onda oko 11h dvije-tri šnite Linolade ili sličnog namaza , oko 15h veliki sendvič od kukuruznog kruha(300grama) i 10 deka zimske. Ak neš stari il sestra naprave to jedem oko 19h kad dođem iz škole. Prije spavanja 100 grama posnog sira sa šečerom jer je bez šečera odvratan i nemrem ga jest
Jedem dosta voća kao neki međuobroci , trešnje , jabuke , ovisi ćega ima kod kuće.
Uglavnom , isplati se , ja sam takav da kaj god pojedem izgubim jer cijelo vrijeme sam u pokretu i nikad nisam miran
Najvažnije je jest jako puno ujutro , sa što više proteina , mogu jaja ili zobene , maslac s kikirikijem i slično.