View Single Post
Staro 04.06.2012., 01:23   #9509
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Iron Sky

ja prvo moram pitati ljude koji su ga popljuvali, znate prepoznati parodiju? koja je naravno jednostavno - komedija?

stvarno ne kuzim sto tocno ne valja u ovom filmu. ja ga pogledao, nasmijao se u par navrata i u jedan-dva navrata je bilo OMG dlan preko cela (picard facepalm), i stvarno sam vise nego zadovoljan pogledanim.

ali ok, to sam ja, vjerovatno i Đuka ima vrlo slican ukus za filmove, pa djelimo misljenje. ali ono, ako je iron sky bio los, onda je automatski i Spaceballs? Robin Hood: Men in Tights? (igrom slucaja imam kolekciju mel brooksa )

IMHO odlicni filmovi u svom zanru. isto tako mi je smijesno kada se popljuje nekakav trash jer stajaznam, ekipa je ocekivala pametan logican hororac?

kad smo vec kod toga, jedan iz rane faze odrastanja: Bad Taste. naravno da je rijec o trashu, sto je komedija, i preporuka. ali naravno - samo za ljubitelje doticnog zanra.

jucer pogledan Stake Land. a ne znam, svaki film koji se bas prezentirao kao horor / drama ovakve tematike nakon 28 weeks later mi je jednostavno - losiji. cisto da se razumijemo, ovo je takoder dobar film, ali vec videno i prozvakano, varijacije na temu.
recimo 6 od 10. ali preporuka .

Burko je offline   Reply With Quote