View Single Post
Staro 03.06.2012., 20:52   #23470
SileTzar
Registered User
Moj komp

SileTzar's Avatar

Datum registracije: Jun 2011
@ Pacifist - vozi brže pa će se čistit lanac prije ovo što si spomenuo, tog nema, može bit da imaš predebelu zadnju gumu i/ili da voziš po predubokom blatu. Možeš probat prebaciti na srednju ili veliku šajbu naprijed pa tako distancirat lanac od gume.

Max i ja danas išli kasnije na Sljeme zbog obaveza (Lovro ipak mislim da ne bi išao na drugi uspon tek u pol 4 pa ti nisam ni javljao). Polazak od Dione u 3.35, Lonjščinom gore, tempo rekreativan.
Odmah da naglasim da je milijardu puta bolje ići po Lojsteku popodne jer si cijelim putem u hladu. Nakon malo premišljanja oko rute jer se bilo knap s vremenom ipak idemo do Lugarnice, ne stajemo nego produžujemo preko Činovničke na stazu za Hunjku gdje stižemo u 5 ravno, tankamo vodu, kratki odmor i 20tkom do dolje.
Mogu reć da se Max posve oslobodio i dere ga u p.m. Malo ga je izdala prednja guma prije potočića ali snašo se. Do dolje je bilo fenomenalno, pravi fluidni spust bez stajanja i čekanja, osim mene dvaput jer mi se sic vrtio u krug zbog smeća od clampa, i jer mi je pao lanac s kazete zbog tandrčenja. Vrhunski zbilja, i onda još na Dotku gdje su kanali opet puni vode, gušt na najjače, pa na Kvatrić na Tomislav

Savršen đir, zbilja neznam da li može bolje.