Pozdrav ljudi! Trebao bi Android aplikaciju;
- da što je manje moguće troši podatkovnog prometa, znači ide preko mobilnog interneta prvenstveno
- slanje sms poruka, odnosno instant messaging
- voice call, znači "telefonski pozivi", video calls me toliko i ne zanimaju
- da je kvaliteta šta je moguće bolja i brža, s time da što manje koristi prometa jer smo ograničeni na 1000MB mjesečno zbog tarife
- skype mi je propao, to je pretežak program koji više ne funkcionira nego funkcionira, i imam namjeru ga deinstalirati, dakle to ne dolazi u obzir
- isto tako, poželjno mi je da dobro radi program i na EDGE signalu pošto dosta putujem pa i nema svugdje 3g signala
- koristio sam dosad imo za instant messaging, mislim da je oko sat vremena na njemu bilo oko 1mb prometa
- dobio sam preporuku za whatsapp ali vidim da je to samo slanje sms poruka, to bi valjda bilo instant messaging
- šta mislite o viberu? kako on funkcionira? koristi malo prometa? funkcionira dobro na edge signalu za voice calls?
- isto tako, ako je moguće da postoji i desktop verzija programa, znači da se može zvati sa kompjutera na mobitel i obrnuto (znači baš kao skype, ali samo da nije skype)
- znam da ima imo tu mogućnost, no, još nisam isprobao, on ne postoji kao desktop program već samo kao client na imo.im odakle je moguće uspostaviti pozive
- šta se preporučuje za nas, viber, nešto drugo?
- hvala.
P.S. vjerujem da negdje postoji tema za potraživanje aplikacija, ja je ne mogu pronaći, stoga molim moda da prebaci i prihvati moje unaprije isprike. živio!