View Single Post
Staro 02.06.2012., 21:50   #12
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Ja sam radio s XP-om Pro na jednom laptopu i jednim stolnim računalom kupljenom u onom dućanu kaj sam ti stavio link,... za oba laptopa sam imao legalne Win XP Pro s time da sam uz jednog dobio instalacijski CD, a uz drugog je došla instalacija na skrivenoj particiji HDD-a,... Kako mi je u tom drugom krepao HDD, nakon što sam kupio novi, uzeo sam CD od prvog lapa i odradio instalaciju XP-a s pripadajućim ključem od CD-a i onda u onom dijelu kad putem neta trebaš registrirati SW ideš na onaj dio s telefonskom prijavom i tamo imaš mogučnost da upišeš novi key i tu sam ubacio key s naljepnice od drugog lapa i sve prošlo ok,... kasnije sam isto probao i s stolnim računalom i ista stvar,...

Ovo za licencu W7 na XP Pro nisam probao pa ne znam,... te neka ti napiše neko ko je to osobno napravio ili jednostavno nazovi Microsoft i pitaj ih za proceduru i da li se to može,...

... ili jednostavno nazovi ljude u onaj dućkas ili još bolje odi osobno do njih i objasni im problem pa vidi jel mogu pomoći,... ja sam dosad nekoliko puta poslovao s njima i doista su OK

I da, kako je to za firmu, ako mogu to napraviti traži ih i R1,...

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 02.06.2012. u 22:00.
bertone je offline   Reply With Quote