Citiraj:
Autor tor
da, nisam nikada čuo da je netko tako popušio, nemaš brige. Jedino možeš ostati na par sati bez svega, kad t-com zavrne svoju pipu prema tebi, a Amis još ne otovri do kraja sve 
I da, ti moraš odjaviti flat paket kod t-coma, to će ti i Amis napomenuti više puta, no...i nemoj se čuditi da 3 mjeseca nakon što odeš s t-coma dobiš računa doma za maxtv, kao i ja  No malo frke na SZK i sve se brzo riješi  
|
Ovdje možeš nadodati "ostati na jedan dan bez svega..."

Prebacio sam se sa Metroneta na Amis i u 11h isključim metronet modem (do tada je sve normalno radilo) i vratim tehničaru, te uključim amis modem i čekam signal, čekam signal...ništa
zovem pitam šta ima...kaže helpdesk da između 13h i 16h može biti pušten signal pa moram čekati 16h...ok ja čekam i 16:05h i ništa...zovem, e nešto ne valja,al sad više nema tehničara na poslu pa će sutra!

ah, naravno da su neš zeznuli na centrali oko puštanja (neznam da li je kriv Amis ili T-com), a mene gnjavili za sve one procedure oko paljenja, gašenja routera, pa resetiranja...pa čak da i spojim sa njihovim originalnim DSL kablom jer sam im rekao da imam svoj duži telefonski kabel od utičnice do sobe sa routerom...

I ne nije mi pomogla informacija da je do 11h sve normalno radilo preko metroneta!!!

Sljedeći dan je proradilo...
Za sada zadovoljan radom neta i telefona...