Isprike autoru na uletavanju u temu, ali opet ja i problemi s opjevanom Toshibom P300D 20V. Dogodila mi se skoro identična stvar.
Dakle ovak: Nako što je cura normalno upalila laptop, sve se normalno pokrenuo, očitao OS, upalila je Operu. Skužila je da je router ugašen, otišla ga uključit i vratila se spojit lap na wlan i tad se Toshiba smrznula. Naravno bez ikakvih reakcija na tipke, 0 bodova.
Resetirala ga je i prvih par puta se nije nikaj događalo. Crni ekran, ne vrti hard, rade lampice od baterije, punjača i power tipke.
Nakon par puta pojavila se slika i smrznula je na POST-u. Nakon toga par puta opet crnilo i konačno zadnji put uspio je dogurat do startanja Winsa i opet brejk. Od onda opet 0 bodova. Bez beepova, ne može se uć u BIOS, vent radi dok se ugrije, optika zarošta i kratko zablica lampica harda bez učitavanja i to je to.
Što se tiče Satellite natpisa koji je spomenuo kolega Alvin, on ne svijetli. E sad, moguće je da ne svijetli jer je isključen u BIOSU, skupa sa media tipkama na touchpadu, iznad tipkovnice.
Pojavi se samo svijetlo na touchpadu prilikom paljenja i gašenja.
Pošto nemam trenutno nikakve šarafcigere, ne mogu doć ni do RAM-a, bar da njih iščupam i provjerim jel ima beepova ili ne.
Heh, prijedlozi?

Osim naravno, kupovine novog laptopa. Ipak bi malo produžili agoniju s ovim smećem

Šarafcigere ću nabavit, to nije problem, samo ne znam od kud da počnem.