Citiraj:
Autor nex
Ja cu biti malo originalan i kukat cu zbog americke i nizozemske poste, za razliku od slicnih postova koji obicno spominju Kineze.
Stigao mi paket iz Ju Es of Ej nakon 37 dana i iz Nizozemske nakon 18 dana. Cime su to slali, golubom? Ili su mozda bili inspirirani Game Of Thrones serijom pa su poslali gavrana? 
|
Meni bas suprotno. Iz NY-a mi je paket poslan 25.05. i jucer mi dosao doma. Prije 2 tjedna sam isto narucivao iz amerike i u roku 8 dana doslo doma.
Da postavim jedno pitanje vezano uz item koji mi je tako brzo dosao. Naime seller ga je naveo da je item nov, nekoristen i stavio slike. Ali kad je dosao do mene vidi se da je na prednjoj strani malo ostecen. Radi se o jednim tenisicama i makar ostecenje nije tako strasno vidi se i . Sto bi mi bilo sljedece za ciniti jer nisam bio jos u ovakvoj situaciji? Da odmah dizem dispute jer je frajer digao dispute kad ja nisam platio 3 dana, a i nije mi uopce dostavio tracking iako sam ga molio 10 puta.. Tako da nije bas bio previse korektan prema meni.
hvala....