View Single Post
Staro 30.05.2012., 21:58   #23360
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Personal best za mene na usponu - 57min (ode ja ispod 1h ), a laganini tempo bez stajanja, ja jedino pregurao onaj kamenjar da odmorim pakšu, a dečki to odvozili.

Spust dolje 52-kom. Obzirom da se taman pred naš spust navukao oblak iznad, bilo je škakljivih situacija (bar meni) jer nisam dobro vidio stazu na nekim djelovima u punom šusu no srećom Nik je bio ispred i samo sam pratio njegovu zadnju gumu.

Na onom djelu singlice što je provalija s desne strane, sam tak jasno zvisil. Na djelovima singlice gdje se treba kao malo popentrat prema gore, na djelu tik u drvo je znalo biti drugog drveća porušenog od vjetra. Naravno na jednom od tih sam s prednjim kotačem prošao ali je zadnji stao kao ukopan, meni brzina ošla na nulu, zgubio ravnotežu i bacilo me desno bajk u padu nježno prislonim na pod, od inercije radim kolut preko lijevog ramena, u zraku hvatam drvce koje mi je bilo na putu i koje me zaustavlja, dočekujem se na noge i ukopavam
Srećom pao na kosinu gdje je bila jako mekana zemlja i 30cm lišća - kao da sam pao na luftić

Spust odrađen u komadu bez stajanja (ja se smijao Niku kada je rekao da bumo umrli na spustu ) izuzev mog pada i potrage za šarafom (ljubi ti Nik oko sokolovo Čuks).
Mene čopila lagana kišica kod crkve u Šestinskom lagviću no ništa strašno.
Nadam se da dečke nije previše oprala.

P.S. Ona 3 kaj su naručila bažul na našem odlasku iz lugarnice definitivno nisu dobro prošli - mrak + kiša

If you're in control, you aren't going fast enough.
Flayer je offline   Reply With Quote