View Single Post
Staro 29.05.2012., 05:47   #3894
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Doink the Clown Pregled postova
Ajde, da nam se i ti malo javiš
Kejbl odrađen maksimalno koliko se može na Stackeru. Daj riješi više taj powder-coating, spominješ to već godinama
Bit će prilike, ne ide Stacker nikud

Citiraj:
Autor QuidZz Pregled postova
@Razer odlican kejbl

Btw mozes li diskove okrenit ovako da budu? Tako sam ja u Apollu napravio da sakrijem max. te kablove
Hvala Vidiš razmišljao sam o toj varijanti, ali sam potpuno zaboravio na nju dok sam sve slagao. Jest da bi bilo malo zeznutije, ali bi svakako bilo čistije. Idući put ćemo i to probati

Citiraj:
Autor alengrosevic Pregled postova
@Razer: odlična kombinacija je ploča i memorija, super se boje slažu. Da sam znao mogao sam ti jučer donjeti Xigmatek ventilator, odlično se bi u tu kombinaciju uklopio. I još bih preporučio VX550 napajanje da se uklopi u tu kombinaciju boja...
Samo bih ti još predložio da staviš i jedan grill na stražnji vent, dosta ljepše će izgledati.

Šteta za front panel i usb da ih nemaš kamo uštekati, ali odličan posao si napravio s kučištem i kablovima!
Da, vidiš, VX550W bi se odlično uklopio uz ovo Slažem se za grill, zaboravio sam ga staviti dok sam slagao, no budemo dodali i njega kroz koji dan Imam jedan header za USB-ove, pa ću barem njega spojiti, ako ništa. Spašava me USB hub na monitoru ipak

Citiraj:
Autor RaneZ Pregled postova
@Razer: Stacker lover here ! Mislim da mozda imam viska jedan ili dva ona 5.25" za njega...vidim pa ti javim, ako ti treba. Dam đabe, samo dodji po njih.

Moj je u fazi "nikad vise necu kupovat novo kuciste" tak da ono
Previse truda oko vodenog i cable-anja.
Za nekih mjesec dana (nakon ispita ) ćemo se svakako vidjeti i čuti po pitanju farbanja

Citiraj:
Autor Halos Pregled postova
@Razer - dobar revju . Pločetina je šminka prava, inače sam ju imao ali samo u prolazu(moram se hvalit štaš). Fino si to složio, doduše kako Alen veli, bed je za fp, ali inače pic pac. Ja nemam nikakvih problema sa prašinom, na usisu je 14ka noiseblocker a iza s-flex bez grilla.

...i da, nenasjedaj na provokacije ovih koji nikad nisu imali kučište koje nije crno iznutra
Tnx Da, ploča je zbilja krasna na oko U vezi prašine vjerujem da je problem bio u tome što nisam stavio sve maskice s prednje strane (jednom sam prilikom vadio kavez pa mi se nije dalo vraćati ), sad su nazad gore, a i kućište zatvoreno, pa valjda neće biti kao zadnji put A u vezi provokacija (), nije da me smeta siva boja unutrašnjosti, no pošto ga ne mislim mijenjati dulje vremena (kao ni ostali vlasnici kako vidim ), neki mali refresh unutrašnjosti bi bio u redu

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
@Razer
Ziv si. Good job! Svida mi ideja a slicno i Halos fura na zute.
Hvala
Razer je offline   Reply With Quote