Jesi koristio jailbreak jer, pola stvari koje si naveo kao nedostatke se vrlo lako "isprave" sa cydia tweakovima.
No sve 5, nije iphone za tebe, opet; za nekog nije touchscreen, zato i ima toliko platformi, svatko nađe nešto što mu odgovara.
Moj prvi susret s ajfonom (još od izlaska prvog modela) je bio sličan tvome; nisam ga smatrao ničim drugim nego igračkom i nije me impresionirao. Drugi model; 3g kupio sam za neku siću preko pretplate i namjeravao ga unovčiti sve dok ga nisam otpakirao, čisto da se malo poigram njime dok ne nađem kupca. Sve ostalo je povijest
Nakon par dana korištenja rekao sam; ništa drugo osim iphonea. Nakon 2-3 godine korištenja poklekao sam znatiželji i neposredno prije dolaska četvorke kupio Google Nexus 1 i zažalio skoro isti dan. Jednostavno; to nije bilo to i stavio sam ga u prodaju nakon tjedan dana te jedva čekao da se dokopam četvorke.
Jailbreak.am mobitel od samih početaka i imam svoj popis tweakova za sve što mi smeta ili nedostaje. Za mene još dugo vremena nema druge opcije..