View Single Post
Staro 28.05.2012., 05:37   #12
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Bubba Pregled postova
Iako je hardver izdrkan, ovo je jedna od najboljih recenzija koju sam procitao na PcE vec duze vrijeme.
Svaka cast autoru!
Citiraj:
Autor dejanbinladen Pregled postova
slazem se s bubom, bravo danijel
Citiraj:
Autor Dak1lla Pregled postova
Čovjek je jednom riječju, objasnio. Daleko najdetaljnija recenzija do sad, iako naravno pri tome ne želim dovest u pitanje ni jednu prijašanju, svaka je hvale vrijedna. Ali svakako bih volio, mislim da bi se i ostali složili, da se nastavi u ovakvom stilu.
Citiraj:
Autor timmy Pregled postova
Prava recenzija!
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Recenzija odlična, ali i ploča još bolja!
Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Odlična recenzija
Ploča je stvorena za overclockere.
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Odličan review.
Hvala svima

Citiraj:
Vezano za samu ploču moram priznati da bi tu ploču uzeo samo ako bi mi baš neizbježno trebala ploča s takvim điđama za teške izlete u OC vode s LN2. Za sve ostalo je čak i ona P9X79 i više no dovoljna.
Definitivno se slažem. Baš ta Asusica koju si spomenuo je dovoljno dobra i za ozbiljniji overclocking na zraku/vodi. R4E je napravljena samo s jednom namjerom a to je za rušenje 3DMark rekorda

Citiraj:
Zbilja je već pomalo smiješno vidjeti kako su razlike u performansama na razini statističke pogreške.
Sad si zamisli pisati komentar ispod svakog takvog grafa

Citiraj:
Eh da i za kraj pod manu bi naveo istu stvar koja mene izluđuje na DX79SI a to je središnji hladnjak. Izvadi grafu iz prvog PCIe utora bez korištenja nekog alata
Zna biti prtljavo da, pogotovo s dužim karticama koje imaju masivne hladnjake. Ali ajde, barem kartica ne smeta CPU hladnjaku kao kod ECS-a

Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Možda će Asrock X79 Extreme11 biti dostojan konkurent.
Na slikama se čini kao prilično opremljena ploča, pogotovo po pitanje regulacije napona Nakon što je poznati overclocker Nickshih počeo raditi u njihovom BIOS developement timu, Asrockov BIOS, a i overclocking potencijal se povećava sa svakim novim modelom. S druge strane, malo je vjerojatno da ćemo vidjeti ovu ploču u našim dućanima, budući da su u ponudi dostupni samo jeftiniji modeli X79 ploča, što ne čudi uzevši u obzir cijenu cijele platforme
Razer je offline   Reply With Quote