Dobro, vodic je tu, sad jos samo da se ekipiramo i dogovorimo kada
Ja se upravo vratio sa Sljemena.
Kad sam krenuo sunce upeklo ko blesavo, vruce na cesti i sparno do pola Sljemena za popizditi. Cijelo vrijeme mi kroz glavu struji misao kakava je ovo prognoza, di je kisa.
Novi asfalt na Sljemenu, jedan vikend eskiviram s domaceg brda i frajeri povuku novu cestu

.
U gornjoj polovoci je pocelo puhati i vjetar je taman odnio prokletu sparinu, odmah pedlam duplo lakse...eto me kod izvora kad se odjedanput smracilo i pocelo sjevati i grmjeti.
Taman izadjem na cestu kad se nebo otvorilo, da vidite kak se sprinta poprecki prema onoj nadstresnici ispred Lugarnice, tu cekam s dva planinara da ploha popusti pa pretrcavanje i pod krov Lugarnice.
Odem na wc (3-4min), vratim se i vec se razdanilo, pala je i stala tuca, znaci 10-15min padalina i to je to. Oblacenje i pravac 12ica, sad cemo vidjeti kako Hans drzi ili ne drzi.
Na makadamu tece potok, a na singlici super, vlazna zemlja i lisce, niti blata niti bazena s vodom. Guma drzi kao da sam na tracnicama, jedino gdje je skliznula je onaj detalj s kamenjem, tamo su obje popustile, i bas je bilo sklisko kao da je netko nauljio stijenu. Posto je Albert umjesto Sharka iza sad se trebam naviknuti da zadnji kraj ne leti naokolo, Shark je bjezao na sve strane.
Sav sam se zaspricao, dok sam se dovukao do doma sve se posusilo i skorilo na meni

Fino sam se provozao, sad sam miran do vikenda.