View Single Post
Staro 23.05.2012., 19:50   #23163
salvarez
Premium
Moj komp

salvarez's Avatar

Datum registracije: Oct 2007
Evo mene malo natrag na forum, vidim da se i dalje niš ne vozite.

Citiraj:
Autor Lovrix Pregled postova
?

I kad ćemo na Svetu Geru?
Jesi siguran Lovrić da si spreman za to? To ti je oko 140km. I do gore zadnjih 15km uspona di se budeš plakal i htio bicikl bacit u pm radi mutavog i strmog terena.

Citiraj:
Autor Onyx Pregled postova

Također da se samo nadovežem nevezano za ovo, isti klinac, šifteri, sajle i takve pizdarije...x ovaj, x onaj...jebate čemu davat te pare za takve npr. stvarčice kada moj hebeni Alivio drek obavlja jednako dobar posao. To kaj xx mjenjač može prešaltati 3 ringa odjednom gore ili dolje ne smatram uopće bitnim. Šalta i moj Alivio po 2 gore
Nije istina Vuco Bruder kad moj XX šalta čim ga pogledam, a da ne velim kolko znači 50g lakši mjenjač.

Citiraj:
Autor Nik Pregled postova
...pa to je barem lagano, npr.:

Tu u blizini, Samoborsko gorje:
- laganiska i lijepo - dolinom rijeke Slapnice
- cjelodnevno - na sv. Geru
Treba Salvareza angazirati kao vodica ili broja 1 s DB-a (Geru sam s njime nesto dogovarao, sad samo da se pojavi na Sljemenu pa da vidimo)
Kad hoćete i imali budete vremena, javite se i idemo nekud. To je najmanji problem, Samoborsko gorje, Žumberak ili kombinacija oboje. Kak vam se bu dalo.
A dođem i ja koji put na Sleme malo, nije me dugo bilo, a i pašu mi distance jer vozim po programu sad i stalno visim na biciklu.
salvarez je offline   Reply With Quote