Citiraj:
Autor Nik
...pa to je barem lagano, npr.:
Tu u blizini, Samoborsko gorje:
- laganiska i lijepo - dolinom rijeke Slapnice
- cjelodnevno - na sv. Geru
Treba Salvareza angazirati kao vodica ili broja 1 s DB-a (Geru sam s njime nesto dogovarao, sad samo da se pojavi na Sljemenu pa da vidimo)
...Ivanscica:
Postoji kruzna tura naokolu, duga i cjelodnevna.
Psunj:
- cjelodnevno - AM staza Konjsko, nakon nje spust po Desetki (XC) pa na stazu Anakonda (FR) - ovo je na mojem kalendaru.
Velebit:
- Juzni, kruzna tura koju zbog snijega nisamo odvozili, daklem preko dva najvisa vrha (Vaganski i Sv. Brdo) pa dole kroz kanjon V. Paklenice - samo za ovo se treba posebno utrenirati inace ne treba ni pomisljati krenuti na ovu turu (slijedeca voznja)
- Sjeverni, uspon od Senja do Zavizana, spust nazad ali po planinarskoj stazi, laksa i mozda bolja varijanta je startati iz Oltara da se izbjegne asfalt
Gorski Kotar:
- xc staza kao u prici, mene interesira Mrkopalj, Bijele i Samarske stijene...
Eto, za pocetak i vise nego dovoljno ideja.
|
Već vidim da mi mater neće biti zadovoljna

Kad se s Velebita vratio počela solit pamet na što sam se samo nasmijao i otišo radit završni hehe
Citiraj:
Autor Lovrix
Kaj mislite da u nedelju ovu se spustimo 39-kom i odemo u oro goro na picu , pa poslije gledat ove sa drop bajka kaj će pump track ligu vozit?
|
Ovo prvo dvoje može, gledat ligu, ne hvala
Citiraj:
Autor SileTzar
To je prekratak krug. Ja predlažem da odemo preko Sljemena na Ivanščicu i onda u povratku navratimo pogledat pump pa onda opet na Sljeme i 20tkom na Dotku napravit 2-3 kruga i onda u Maksimir skakat jedno sat dva.
|
Why you hatin?
Citiraj:
Autor rendula
Bolji je ST? Thx, budem ga probao 
|
Koristio sam ga dva puta na ovom mobu, nije pogriješio. Dok je endomondo u dva tracka oba puta pogriješio.
Njihova stranica mi se ne sviđa jedino, al šta je tu je, zato skinem gpx i otvorim u gearth ili mapsourceu