View Single Post
Staro 21.05.2012., 23:59   #23127
Flayer
Why So Serious?

Flayer's Avatar

Datum registracije: May 2005
Ovu klasifikaciju skuplje gume=jeftine gume, no skuplje suspenzije i bremze BOLJE OD jeftinije suspenzije, bremze neću komentirat....
Neznam zaš vani i po natjecanjima većina ne vozi npr. Manitou koji smatram entry lever suspenzijom već svi voze RS, Fox, Cane Creek i jače firme koje dođu ko Sv. Petra kajgana, a tak i sa bremzama.-->
Stari moj, drag si mi, protiv tebe nemam ništa, svatko se vozi koliko može tj. koliko ima vremena. Ništa od ovoga gore nije išlo tebi te mi ja žao što si to shvatio kao napad na sebe. Svi prosti dijelovi texta su išli "općenito" na temu skupo-jeftino (u ljudskoj naravi je da se kur*i sa skupim stvari, auti npr. - također ništa nije išlo tebi, sve općenito pisano), ništa od toga direktno tebi.
Osobno sam smiren, ne diže mi se živac tako lako.

Za svoje gume nisam ni dobio dojam od tebe da su loše.

Ali sam dokazao upravo ono kaj sam napočetku i spomenuo. Svoj par si platio 650kn, a ja za te pare si mogu kupiti 5 komada podjednakih performasi i vozit se triput duže od tebe i tvog para. To je bila poanta mojeg komentara.

No OPET, svatko neka si kupuje ono što želi i plaća koliko želi, samo sam želio natuknuti da ima jednako dobrih jeftinijih varijanti.

Citiraj:
Autor the55mic Pregled postova
--> Ovu klasifikaciju skuplje gume=jeftine gume, no skuplje suspenzije i bremze BOLJE OD jeftinije suspenzije, bremze neću komentirat....
Neznam zaš vani i po natjecanjima većina ne vozi npr. Manitou koji smatram entry lever suspenzijom već svi voze RS, Fox, Cane Creek i jače firme koje dođu ko Sv. Petra kajgana, a tak i sa bremzama.

If you're in control, you aren't going fast enough.

Zadnje izmijenjeno od: Flayer. 22.05.2012. u 01:05.
Flayer je offline   Reply With Quote