Ovu klasifikaciju skuplje gume=jeftine gume, no skuplje suspenzije i bremze BOLJE OD jeftinije suspenzije, bremze neću komentirat.... -->
Jao, vidim da si ostao uvrijeđen, nije mi bila namjera povrijedit tvoje osječaje, no svejedno nema potrebe za riječnikom; "nebreš mi srat..."
Ja ove gume nisam kupio zato jer su skupe i da se kurčim, jer bi mi bilo daleko draže da dođu ko tvoje wtb, nego sam ih kupio radi odličnih ocijena, bilo stručnjaka, bilo amatera, lagane su, tjubeles redi su, i imaju snejk skin...
I mene molim te nemoj bacati u kategoriju "da se kurčim" jer smatram da usporkos tome kaj radim 5 dana tjedno,a u petak i subotu sam na faksu vozim više od većine ljudi ovdje i isto tako da svoj bicikl i iskorištavam propisno za ono za kaj je namjenjen a ne za navedeno "kurčenje"...
Smiri malo frendiću, niko nije reko da su tvoje gume loše, hej! ^^
P.s. platio sam ih 650kn sa dostavom do praga....
Citiraj:
ali onda mi nemreš srat da neki klinac radi bolje jer je skuplje ak radi jednako dobro kao i jeftinije komponente (naravno to se ne odnosi na bremze, suspenzije i slične stvari gdje stvarno je po principu, kolko para tolko muzike).
|
--> Ovu klasifikaciju skuplje gume=jeftine gume, no skuplje suspenzije i bremze BOLJE OD jeftinije suspenzije, bremze neću komentirat....
|