Citiraj:
Autor the55mic
Pola kg više (ukupno) baš i nije malo, samo na gumama, čak i za mene....
Ne znam kolko je ova guma dobra, neznam ni kolko je HF dobar, jer nisam vozio ni jednu još, al po ovom kaj sam sad na brzaka skopal za wtb, spora, teška guma sa slabim "transition" knobovima, jedino ju hvale da je stvarno za sve uvijete dobra. Točka.
Isto tak, glupo mi je izjavit to kaj si ti izjavio, jer na kraju krajeva, kako možeš reć da je jednako dobra ko HF kad si HF vidio samo na slikama?
|
Ne vidim zašto bi moja izjava bila glupa ak Nik veli da HD drži dobro po Velebitu i Strmopeći tj. kamenjar i zemljana podloga sa korjenjem koja je slična Sljemenu pa stoga ne sumnjam da će išta lošije držati i na Sljemenu. Opis koji je Nik dao za HD-a mogu prepisati i na Stout-a te iz toga zaključiti da guma drže jednako dobro (ovdje govorimo o ponašanju, a ne cijeni, kilaži i ostalim faktorima). Slabe transition knobove osjetio nisam, teška je ali to navodno nije faktor ovdje, spora je ak se voziš po cesti jer nije za to namjenjena, a nisam primjetio da baš nekoga usporavam ispred na spustu tj. bar se do sada nitko nije požalio.
Citiraj:
Autor Nik
...nije nigdje kliznula ni na stijeni, ni na zemlji a bome niti na siparu koji je bio dosta sitan i strm...
|
Ovo mogu ja reći i za Stout-a pa ne vidim (opet) zašto je moja izjava glupa.
HD nisam vozio, niti neću ak mi ga netko ne pokloni no Nik-a smatram kompetentnim u ocjenjivanju nečega obzirom da se najviše vozi.
To što je nešto skuplje (gume u ovom slućaju), ne znači automatski da je daleko bolje. Ako Nik veli da HD ne "bježi", osobno isto mogu to reći za Stout.
Zašto da uzimam nešto skuplje s "istim" opisom "kvalitete" nasprem nećemu jeftinijem sa istim "kvalitetama". Da se mogu kur*it okolo, jok, nisam takav.
Također da se samo nadovežem nevezano za ovo, isti klinac, šifteri, sajle i takve pizdarije...x ovaj, x onaj...jebate čemu davat te pare za takve npr. stvarčice kada moj hebeni Alivio drek obavlja jednako dobar posao. To kaj xx mjenjač može prešaltati 3 ringa odjednom gore ili dolje ne smatram uopće bitnim. Šalta i moj Alivio po 2 gore
To je naravno samo moje mišljenje, a svatko si naravno neka kupuje što mu srce želi ali onda mi se nemože nasrat da neki klinac radi bolje jer je skuplje ak radi jednako dobro kao i jeftinije komponente (naravno to se ne odnosi na bremze, suspenzije i slične stvari gdje stvarno je po principu, kolko para tolko muzike).
--------------------------------
P.S. Nisi napisao koliko si platio svoja 2 Hansa?