Citiraj:
Autor bjede
Ovaj pokušava dobit i jare i pare!  Nikako da nisi pristao na ovakve "usmene predaje" tipa ti plati pa ću ja vratit! Tako to ne funkcionira na ebayu. Zato postoje drugi alati. I traži 15 funti za troškove?! lol To nije više od par dolara nikako.
Sranje je šta je on sad u povlaštenom položaju jer si ti to kupio! Ali kako lik očito ne kuži što ti želiš ili ne želi kužiti, možda da probaš nazvati support službu. Ne bi bilo dobro da ti digne Dispute, to ćeš onda ispušit kako god okreneš.
|
dobio sam baja support (UK). procitali su svu korespodenciju izmedu mene i sellera i rekli su mi da je najbolje da kontaktiram direktno sellera i pokusam se dogovorit.
ako nebudem htio platiti tip moze pokrenut postupak i najgore sto mi se moze desiti je kao da mi stoji unpaid item u mom profilu. to mi bas nije jasno, da nece stavit nikakve sankcije i sta ja znam na mene ioako njima i nije u interesu da me prcaju, ali opet.
rekli su kao da ce mi na meil poslati podatke od tipa da ga mogu nazvati, ali evo proslo vec neko vrijeme i nema meila. valjda ce doci.