Citiraj:
Autor geronimo_2
poz svima. napravio sam major fakap. pratim vec neko vrijeme ovo cudo:
http://www.ebay.co.uk/itm/3209062001...84.m1423.l2649
i prckao danas nesto oko auction snipera i ostalo mi to zakaceno tamo i eto dolazi mi pred sat vremena da sam osvojio bid. to se zove sreca  .
dal se smije/moze napravit cancel i koje mogu biti posljedice? stvarno nebih htio zaje ebay account, koristim ga vec godinama i imam dobar feedback.

|
I ja sam malo čačkao s tim programom i dobio aukciju!

Ja sam taj item naravno i htio, ali kako sam nov na ebayu, tek sam JUČER saznao za ovaj alat! Tako da sam ranije najprije "normalno" bidao i tek kasnije uključio program "da odradi stvar"

. Da sam par sat-dva prije saznao za program, dobio bi item za 50% jeftinije (13-26$). Sad mi je glupo ić govorit selleru da sam se zajebao ili nešto jer sam taj item i želio. Samo sam ga mogao snipanjem dobit po manjoj cijeni.

Al znam za ubuduće.
Inače, što se tiče tvog pitanja, čitao sam o istome i ovako stvari stoje:
kontaktiraj sellera i nešto izmuljaj da si pogreškom bidao. Reci mu da ćeš platiti Sellers fees za taj item. Većina će to prihvatiti. Dobra je stvar što nisi bio jedini bidder, tako da u slučaju da seller poništi tvoju transakciju može ponuditi item prvom sljedećem bidderu (Second Chance Offer).
Uvijek je bolje ići na lijepe i najprije kontaktirati sellera. Jer si bidanjem prihvatio uvjete koji kažu da za ono što si dobio na aukciji ne možeš odustati od plaćanja! Ako ne budeš htio platiti, seller će dignuti dispute, dobit ćeš negativni feedback, vjerojatno i blokadu računa, a na kraju ćeš opet biti prisiljen platiti.