Svakako Lovro da je tvoj bajk primjereniji onome kaj ti voziš, i to je vrhunski bajk! Ja sam se samo "aktiviral" na ono da sve možeš proć sa HT-om i 80mm napred i kao što sam napisal, moje usporedbe su za Sljeme. Nekome je na kraju krajeva spust muka!, Vozi samo da bi se penjao i kad se popne na vrh, je ono: "Joj sad se moram još i spuštat" - za takove fulka sigurno nije. Al za gušt u spustu i AM-u općenito, fulka jednostavno ima previše prednosti prema HT xc pili i točka.
A to da se netko pozove na Renesisa sam samo čekao, čovjek je jako brz na spustu i ima nevjerojatnu tehniku, ali i dalje je sporiji od fulke, a i da je jednako brz, on mora bit toliko skoncentriran da to ostvari da jednostavno ne stigne ni uživat. A druga stvar je: daj njemu fulku na godinu dana, pa si misli kaj bi tek sa fulkom onda radio!
I nemojte hejtat tu po forumu, svi smo kolege, i svatko samo iznosi svoje mišljenje, te ni jedno nije pravo, odnosno krivo, jednostavno je to sve pre subjektivna stvar, no nele činjenice postoje misha mu...