View Single Post
Staro 16.05.2012., 17:14   #22973
the55mic
Registered User

the55mic's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Svakako Lovro da je tvoj bajk primjereniji onome kaj ti voziš, i to je vrhunski bajk! Ja sam se samo "aktiviral" na ono da sve možeš proć sa HT-om i 80mm napred i kao što sam napisal, moje usporedbe su za Sljeme. Nekome je na kraju krajeva spust muka!, Vozi samo da bi se penjao i kad se popne na vrh, je ono: "Joj sad se moram još i spuštat" - za takove fulka sigurno nije. Al za gušt u spustu i AM-u općenito, fulka jednostavno ima previše prednosti prema HT xc pili i točka.
A to da se netko pozove na Renesisa sam samo čekao, čovjek je jako brz na spustu i ima nevjerojatnu tehniku, ali i dalje je sporiji od fulke, a i da je jednako brz, on mora bit toliko skoncentriran da to ostvari da jednostavno ne stigne ni uživat. A druga stvar je: daj njemu fulku na godinu dana, pa si misli kaj bi tek sa fulkom onda radio!

I nemojte hejtat tu po forumu, svi smo kolege, i svatko samo iznosi svoje mišljenje, te ni jedno nije pravo, odnosno krivo, jednostavno je to sve pre subjektivna stvar, no nele činjenice postoje misha mu...
the55mic je offline   Reply With Quote