Aj da se i ja ubacim, da ne citam samo stalno...
Lovro, nisi u pravu, Danijel, MĐ

Zašto nisi u pravu? Naravno da se sve može proć sa 80mm hoda, al je to muka i nula adrenalina jer imaš osjećaj ko da stojiš i zaobilaziš kamenje.
No isto tako ne trebaš ti ić 50km/h +, da bi ti već bilo zabavno na fulki, pogotovo ne na sljemenu. Jer nije sve samo u brzini, nije zapravo ni pola zabave... Flow, tehnika, air, brzina, to skombinirano, e to je onda hebeno zabavno. A od ove 4 stvari navedene (koje su mi prve pale na pamet) ti ne možeš dvije sa XC HT-om, a to su brzina i air i tu si već prikraćen za zadovoljstva nas ostalih koji vozimo fulke.
A ovu glupost da si sa HT-om brži ću zanemarit, a isto tako i ovo da se sa fulkama ne može penjat, vamo, tamo, jer ima nas sad već dosta koji smo sa fulkama po od 150 hoda cca do vrha ispod 60min i isto tako dosta njih ima kaj su sa HT-om preko 60min.
No usprkos svega toga, meni fali i HT- al nikako u xc verziji, nego nešto tipa zubichev berg ili mikijev scott, jer sam imao i tak nešto prije Propheta i ima to svoje čari....
Samo da ponovim, sve gore navedene usporedbe uzmite za Sljeme i usporedbe čisto XC HT/ Am-enduro fully...
Zaključak: Fulka all the way + HT kao drugi bajk ako i kad se ima mogućnosti (sa iznimkom da ovo NE vrijedi za početnike)