View Single Post
Staro 15.05.2012., 15:53   #569
W.Digital
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor redscro Pregled postova
Ništa sad, pogriješio si već kad si pristao na ponovno slanje. Tko tebi može garantirati da će Kinez poslati ponovno? Kinez dobije s tim vremena da istekne rok za otvaranje casea i doviđenja, nakon toga ga ne zanimaš. Možda ima poštenih koji pošalju, ali ne bih računao na to. Ne znam ni zašto si mu uplatio ta dva dolara, no ok.
Istina, nemam baš previše kupovina na ebayu da znam sve cake, išao sam na to da je on 'top rated seller' i da neće zeznuti, ali očito to nema nikakve veze.

Citiraj:
Nakon 60 dana kupljeni artikli se arhiviraju i zato ga ne vidiš, no možeš ga vidjeti pod "Archive". Nisam siguran možeš li još dati feedback, no zaboravi na kupnju novog artikla i dodjelu negativnog feedbacka. Takvi Kinezi imaju na stotine tisuća feedbacka od čega i par stotina negativnih, tako da mu tvoj jedan ne znači gotovo ništa. Velim, ispušio si i zaboravi na to.
Znam za Arhivu ali ga nema ni tamo, jednostavno isparilo, kao da nisam nikada ništa ni kupio, iako sam dobio pozitivan feedback od dotičnog čim sam kupio, ali pod 'Purchases' uopće nema tog itema, ni u arhivi.
Izgleda da ako ne daš svoj feedback na vrijeme da ti maknu artikl.
Ali nebitno.

Citiraj:
P.S. Ako baš želiš "osvetu", naruči od njega nešto što trebaš, kad dođe (odnosno 40ak dana nakon kupnje) reci da nije došlo i morat će ti vratiti novce. No to je ako baš želiš ispasti đubre i nemoj shvatiti da ti to preporučujem.
Dobra ideja, i zapravo ne bi ja ispao đubre nego bi samo poravnali račune, ipak mi je lik dužan.
W.Digital je offline   Reply With Quote