View Single Post
Staro 14.05.2012., 20:02   #1
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Osposobljavanje ostalih tel. utičnica po kući ?

Ne znam kako drugačije da formiram naslov pa će morati ovako...
Pošto se ne razumijem baš u telefoniju onda ću jednostavno opisati koji je problem.
Prije cca. godinu ipo nam je došao doma čovjek iz T-coma, mislim da je to bio period kad su se svi prebacivali na digitalne centrale.
Donio je novi router, a odnio stari skupa sa splitterom za kojeg je rekao da više neće trebat. Pitao me gdje je čvorište tel. linija u kući, pokazao sam mu. Onda je precvikao neke žice i rekao da ćemo od sada pa dalje telefon/router moći imati samo u dnevnom boravku, ostale telefonske utičnice neće raditi jer to više nije sustav sa splitterom. Čak je i taj jedan telefon u dnevnom boravku uštekan u router, ne direktno u zid.
Tako je i bilo, odnosno ako uštekam neki drugi telefon u neku drugu prostoriju onda više ovaj telefon ni router u dnevnom boravku ne rade. To nam nije predstavljalo problem zadnjih godinu dana, ali sad je počelo, odnosno trebao bi nam barem još jedan telefon u jednoj drugoj prostoriji.
Pokušao sam prespojit te žice koje je on precvikao međutim onda ništa ne radi, pa sam vratio kako je bilo.

Jel se može ovo nekako riješiti ili da uopće ne pokušavam zvati SZK ?
Neo-ST je offline   Reply With Quote